Covid-19 Experiment

Volgens velen zijn de maatregelen die in verband staan met het Covid-19 (het coronavirus) veel te drastisch, buitenproportioneel. Middels dit experiment willen wij aantonen dat er geen maatregelen nodig zijn om het virus te bedwingen, sterker nog, wij zijn van mening dat de maatregelen averechts werken.

Experimenten met kunstmatige covid-19 vaccins worden getolereerd op tienduizenden mensen. Dit experiment is een natuurlijk experiment, waarbij wij aan willen tonen dat ons lichaam heel goed in staat is om op eigen kracht het virus onschadelijk te maken.

Locatie

Dit experiment zal plaatsvinden op een bungalowpark in Nederland met uitsluitend deelnemers aan dit experiment. Uiteraard is dit op vrijwillige basis en dient men zich aan de gangbare parkregels te houden. Maar op het park zal alles zijn zoals vóór de coronacrisis. Dus geen 1,5 meter afstand, geen mondkapjes, geen avondklok en geen vaccinatie.

Om het experiment te kunnen volgen, dient er wel getest te worden. Als eerste bij binnen komst en ook regelmatig tijdens het verblijf. De uitslag wordt tijdens het experiment echter niet bekendgemaakt om het gedrag van mensen tijdens het experiment niet te beïnvloeden. Pas na beëindiging van het experiment zullen de resultaten openbaar gemaakt worden.

Ook de medewerkers van het park zullen op vrijwillige basis deelnemen. De enige voorwaarde voor zowel hen als de deelnemers is dat men het park niet kan verlaten zonder test. Na het beëindigen van het experiment zullen de deelnemers worden getest en diegenen die positief testen, zullen buiten het park 2 weken in quarantaine moeten.

Alles zal zijn zoals we gewend zijn uit ons dagelijkse leven voor de maatregelen. Dus met winkeltjes, horeca, de kapper, sportschool, optredens etc. etc. Waarbij de vrijwilligheid van alle deelnemers en de veiligheid van de mensen en de maatschappij buiten dit experiment voorop staat.

Doelgroep

Iedereen kan deelnemen aan het experiment. Wij streven er echter naar om groep mensen bij elkaar te krijgen die onze samenleving in het klein vertegenwoordigen met een juiste mix van geslacht, ras en leeftijd.

Kosten

De kosten voor deelname aan het Covid-19 Experiment worden in een later stadium bekend gemaakt. Wij zijn hier nog over in onderhandeling met de diverse bungalowparken.


Vul het deelnameformulier in

Gesteund door

Deel deze website met familie, vrienden of kennissen